Heimo vill alltid

 
vara med och är alltid pigg på att hjälpa till och såklart ibland inte alltid så uppskattat, men what to do? Han är ju så söt! 
 
 
och idag när husse sku bygga den nya hundgården blev det inget undantag så matte och Heimo blev förvisade från gården så då gick de till skogen och rensade lingon istället. Förvisso så bor de ju i skogen, men de förflyttade sig lite längre bort och det enda mindre charmiga med att hänga i storskogen är väl att ibland om Heimo blir lite rastlös så hittar han alltid nå rävbajs att smaska på. När ska han sluta med det månne? Matte behöver aldrig vara orolig att han drar iväg för han har stenkoll och flyttar sig aldrig utom synhål. Han skuttar ett tag sen komemr han och hoppar på sin matte en sväng och lägger sig och gnager på en pinne eller något sådant en stund sen suttar han en sväng till, då bruka rocså matte förflyta sig en bit så de byter ställe.  
 
 
Kanske får man smaka?
 
 
Om jag lägger mig ner då??? Detta är Heimos sätt; att tigga han lägger sig ner, det är ett fint sätt att tigga tycker matte så då kan man få en smakbit.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: