Något nytt

för skurken var valpkursen igår. Det blev en hel del skällande från Heimos sida, men det hade matte förväntat sig så hon tog det med ro ( hon trodde han sku gapa mer än vad han gjorde). Matte var riktigt stolt över sin skurk som klarade av att ta det lugnt och hålla kontakt och ta kontakt med störning. Nog för att det var svårt ibland när man är en liten svensklapphund från skogen och inte är van vid detta nya.
 
 
Matte hade förberett han genom en skogspromenad innan kursen för att släppa ut lite energi, men såklart en sånhär ny grej är väldigt spännande och har väldigt mycket förväntan både från hund och förare, men matte fick ut det hon ville; miljöträning och att få träna med störning från hundar på en ny plats.
 
Det blev kontaktövningar med störning samt bara att ta det lugnt med störning från andra hundar. Det var jätte roligt tyckte matte, Heimo hade nog hellre lekt med de andra valparna eller varit i skogen, men men man får inte alltid som man vill.
 
 
 
Husse har jobbvecka så då får Isku till sin förtret följa med matte och Heimo på tur.
 
 
När matte jobbar är de i nya hundgården. Isku är mycket i kojan och Heimo pysslar nog med allt möjligt kan man tänka, gräva bland annat (matte tror inte han går in i kojan knappt) Sku vara roligt att filma en dag och husse säger att vi ska prova sätta upp kameran och se vad de gör.
 
 
Imorse var det väldigt vakna hundar på turen. (Det är de oftast) Heimo spårade mycket, matte måste ta tag i det här med spår nu.
1 Majlis Sundberg:

skriven

Vilken fin hund du har fått, är väldigt lik sin pappa Ladda (Norrviddens Skaite) som är en riktig toppenhund. Är bara att önska ermycket härligt liv tillsammans. Så roligt att få följa Heimos dagliga liv.

Svar: Oj vad roligt att vi har sånt finbesök här och tack för lyckönskningar och kul att höra att han liknar sin pappa, om du vill och har möjlighet skulle det vara jätte roligt att få se några fler bilder på Ladda och kanske även lite mer om hur han är och har varit osv...
maila mig gärna; therese.hedkvist@hotmail.com
Heimo

Kommentera här: