sjukmatte och pigg hund

 
ingen bra kombo, men hunden måste ut och aktiveras i alla fall och för matte och Heimo blir det inget undantag. Denna flock har ju tur som bor i skogen och det är ju bara att öppna dörren och hunden kan gå ut själv och rasta sig, men aktiveras är ju lite svårare så igår tog sig matte Heimo och Isku ut i skogen trots mattes feber och influensaliknande symptomer (undra bara hur man gör när man har magsjuka, då går det nog inte). Det var också väldigt fint väder så det blev ändå en timmes tur i skogen, med en del sittande på stubbar för mattes del och då kommer skurken ibland och lägger sig bredvid.  
 
 
Det är tur att matte har en sån fin hund med en tydlig av och på knapp redan nu när han är såhär ung och tog det relativt lugnt sen inomhus. Det blev även lite lydnadsträning och ett kort sök, matte har börjat lägga in apport nu när han hittat föremålet. Matte har varit väldigt kluven i frågan för ska de tävla så ska ju hunden apportera föremålet, men hittar han farliga föremål i skogen eller på andra ställen vill ju inte matte att han sa ta upp dem utan markera dem samt om han ska hjälpa att leta människor osv så ska han ju inte apportera föremål han hittar. 
 
 
Heimo hittade en ''liten'' pinne i skogen som har bar på en stund.
 
 
 
 
 
 
1 Maj-Lis Sundberg:

skriven

Tmåste få en ny e-mail adress😊Så kommer korten

Svar: Ok, ingen panik, skicka när allt när i sin ordning :) Ska bli så roligt att se fler bilder, har ju bara sett de som är på slk.nu och de som varit på böleknabbens hemsida.

Mvh

Therese och Heimo
Heimo

Kommentera här: