Heimo Hårfager den eviga charmören

 
 
är glad som alltid, nu har det dock börjat bli lite varmare igen och det märks fort på en Heimo Hårfager som fällt väldigt väldigt lite av sin vackra päls. Igår borstade matte han och då fick hon bort mycket, men fortfarande har han mycket kvar. 
 
Matte har inte uppdaterat på ett tag vilket då inte betyder att de inte gör saker, bara att matte har annat för sig än att sitta vid datorn,, De har lagt en del spår och Heimo var väldigt taggad och duktig till en början, men det varma vädret gjorde det för svårt och matte vill inte göra han uttråkad så det har blivit lite lagt på hyllan och de hoppade över senaste tillfället av spårkursen, och det ser ut som att spårkursen kommer att skjutas fram till lite gynnsammare väderförhållanden. De har däremot sökt en hel del och det är inga problem de har inte kört de varmaste tiden på dygnet och apporten är på god väg att sitta som den ska. 
 
 
Den eviga charmören Heimo har även blivit utsatt för en del miljöträning vilket han klarat galant och det visar bara vilken klok, glad och psykisk frisk hund han är. Hans hoppande efter kyssar är fortfarande kvar och det är något matte försöker få bort. Han skäller ju också en del när han kommer på nya ställen, men det blir bättre och bättre med det ju mer han utsätts för det. Hans här kommer jag skall är bara lite charmigt tycker matte så det gör itne så mycket, men han ska ju itne gapa i tid och otid, vilket han inte heller gör. Han går även ihop med alla hundar han träffar, och vid sista tillfället viltspår fick han busa lite med en boxer, han var så glad och lycklig. Han och den finska spetsen som också är en del av denna flock går fortfarande inte ihop och det är nog en ''lost cause'' att försöka, så de kör med kompostgaller inne och delad hundgård ute, samt är ju Heimo mycket ute på gården och då är finska spetsen i hundgården. 
 
 
Heimo Hårfager (han är inte det minsta överviktig dock väldigt hårfager)
 
 
glader
 
 
 
 
 
en svart hund i solljus kan nästan bli en siluett...
 
 
tröttis

Kommentera här: